Ga naar hoofdinhoud
Robin-Hoogervorst-Ravi-Pijper-Brussee-Bloemenexport

Tijdelijke uitdaging gevonden via Personeels-Team.nl

Ravi was vanwege een periode tussen twee opleidingen in opzoek naar een tijdelijke job. “Voor mij was het belangrijk dat ik fulltime kon werken, vijf dagen per week en tot februari 2023. Ik had namelijk de VAVO afgerond en ga in het nieuwe jaar Commerciële Economie studeren”, aldus Ravi. Deze aanvraag kwam op een maandag binnen, Ravi ging op woensdag in dezelfde week op gesprek en de maandag erop kon hij gelijk starten bij Brussee Bloemenexport.

Brussee kwam met het verzoek naar een nieuwe werknemer. Binnen één dag hadden wij de juiste persoon in Ravi gevonden en een week later was hij hier al werkzaam, Robin Hoogervorst van Personeels-Team.nl.

“Ik had nog geen werkervaring op de veiling, maar de logistieke sector sprak mij wel aan. Ook de verdiensten, werktijden en collega`s zijn allemaal pluspunten. Ideaal is dat ik op de E-bike stap en met 20 minuten op de zaak ben. ’s Morgens rond 6.50 drinken we altijd een ‘bakkie’ en vervolgens hou ik mij bezig met het fust. Tussen 9 en 12 komen de planten binnen en sorteren we deze op maat en soort. Vervolgens maken we de bestellingen klaar in de expeditie en gaan de planten aan het eind van de dag op transport. De planten zijn voornamelijk rozen & hortensia’s en verreweg de meeste hiervan worden naar Frankrijk geëxporteerd”, laat Ravi weten.

Prettigste aan het werken via Personeels-Team.nl zijn de snelheid, het goede contact. Hierdoor kwam ik snel in dienst en was ik gelijk onderdeel van het bedrijf, Ravi Pijper.

In de toekomst wil ik een baan die aansluit op mijn studie. Door de ervaring die ik hier in de bloemenexport heb gedaan, wil ik wellicht in deze branche werkzaam blijven.

 

 

Back To Top