Ga naar hoofdinhoud
SDV Groep PersoneelsTeam Samenwerking

Personeels-Team.nl levert bouwtoppers aan SDV Groep

SDV groep vindt personeel bij Personeels-team.nl. Sinds begin 2022 is SDV Groep ontstaan. Een samenvoeging van verschillende bedrijven in de ruw-, beton & timmerbouw, SDV Groep is als een komeet uit de startblokken geschoten, want amper 11 maanden verder lopen er al 48 mensen rond op 13 verschillende bouwputten. De projecten wisselen van het bouwen van 14 appartementen tot een volledige kantoortoren van 17 verdiepingen.

Brent Annes, eigenaar van Personeels-Team.nl, begon hier zelf ooit als werknemer van Robin van Diemen. Nadat hij een uitzendbureau startte, kon hij gelijk weer samenwerken met Robin. “Momenteel lopen er hier vier jongens via Personeels-Team.nl wat ons enorm helpt. Gezien de drukte de afgelopen periode is het belangrijk om snel te schakelen. Brent belt zodra hij een geschikte kandidaat voor mij heeft gevonden. Doordat hij weet wat voor werknemers we zoeken, zijn de kandidaten vrijwel altijd geschikt voor ons”, Robin van Diemen.

Korte lijntjes en snelheid in de communicatie zijn erg prettig in onze samenwerking, aldus Robin van Diemen.

We hebben veel repeterende werkzaamheden, zoals:

  • Wanden maken
  • Ondersteuningen zetten voor wanden & vloeren
  • Prefab stellen
  • Breedplaatvloeren plaatsen
  • Vloeren storten met beton

Door deze handelingen vaak te doen, krijgen ook onervaren jongens snel handigheid hierin. Dit is weer makkelijk in het vervolgtraject, waardoor je snel van waarde kunt zijn voor ons. Na verloop van tijd kun je door goede inzet & kwaliteit te leveren doorgroeien, mede door het toekomstperspectief blijven de jongens goed gemotiveerd.

Als je jong of onervaren bent, maakt dat voor ons niet uit. Je krijgt een échte kans en kunt je zelf omhoog werken binnen een organisatie, dat is de reden waarom de samenwerking tussen werkzoekenden en SDV Groep goed verloopt, Brent Annes.

Dagelijks begint dit team 7 uur op de klus tot circa 4 uur, én het weekend begint altijd onder het genot van een gezellige borrel. Lijkt dit jou ook leuk werk? Laat dan je gegevens hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Back To Top