fbpx
skip to Main Content

Personeels-Team.nl is dé schakel tussen gemotiveerde werkzoekenden en iedereen die op zoek is naar enthousiaste medewerkers. We zijn in verschillende vakgebieden actief vanuit ons kantoor in Aalsmeer.

personeels-team-uitzendbureau

De organisatie

Bij Personeels-Team.nl vinden wij het belangrijk een match te maken tussen werknemer en werkgever. We zorgen er altijd voor dat we de wensen, behoefte en eisen van de werknemer & werkgever goed kennen. Hierdoor durven wij onze kwaliteit te garanderen!

Personeels-Team.nl is in 2020 geboren vanuit de gedachte: ‘dit moet beter kunnen’. Sindsdien heeft Personeels-Team.nl een explosieve groei meegemaakt en hebben we veel opdrachtgevers tevreden mogen maken!

Sinds 2021 is Events-Team.nl onderdeel van Personeels-Team.nl geworden, het tot 2021 zelfstandige bedrijf richt zich op het uitzenden binnen de horeca en evenementenbranche. Dit doen we met veel gemotiveerde, bekwame en representatieve medewerkers!

Gemotiveerde
werknemers

Personeels
Team.nl

Fantastische
werkgevers

Onze missie

Bij Personeels-Team.nl staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Hierdoor kennen wij onze uitzendkrachten goed en weten wij precies wat zij kunnen en willen. Voor onze uitzendkrachten vinden wij graag hun droombaan.

Onze visie

Omdat wij onze uitzendkrachten goed kennen, kunnen wij onze kwaliteit garanderen. We staan voor gemotiveerde, bekwame en representatieve mensen. Ook met onze opdrachtgevers hebben wij persoonlijk contact, zodat zij precies weten waar zij aan toe zijn en hoe wij hen kunnen helpen.

Wat klanten zeggen..

Goodings leent nu sinds enkele maanden personeel in van Personeels-Team en wij zijn niets minder dan tevreden! Wij zijn initieel een samenwerking in- en doorleen samenwerking gestart m.b.t. de Horeca, maar doen inmiddels veel meer dan dat.

Robin en Brent zijn 7 dagen per week goed bereikbaar voor alles van A tot Z, dus mocht je eens toch even in de knel komen met een planning dan zit je ook dan nog goed. Een aanrader om zaken mee te doen!

Prima en goed contact gehad met Personeels-Team.nl. Duidelijke en fijne samenwerking. Wij raden Personeels-Team.nl zeker aan!

Bij RVD Timmerwerk hebben we via Personeels-Team.nl sinds een aantal maanden 1 of meerdere betonwerkers lopen. We zijn ontzettend tevreden over de werkzaamheden van deze medewerkers en de communicatie met het kantoor. Alles is altijd op tijd geregeld en duidelijk, de mensen op kantoor proberen altijd met je mee te denken. Wij zijn tevreden!

Back To Top