Ga naar hoofdinhoud
Personeels-Team.nl & Lek Themadecoraties

Je evenement omkleden van een sneeuwpaleis tot een Egyptische sfeer!

Sinds enkele maanden werken wij samen met Lek Themadecoraties. Dit is een echt familiebedrijf gevestigd in De Kwakel. Al drie generaties lang, voor het internettijdperk, wordt het bedrijf geleidt door de ‘Lekkies’.Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden verzorgen ze volledige decoraties voor feesten, partijen en bedrijfsevenementen.

Gedurende de Corona-periode lagen de meeste werkzaamheden stil, maar nadat deze roerige periode voorbij was bleven de opdrachten binnenstromen. Lek moest snel opschalen gedurende deze periode en hierin vonden ze in Personeels-Team.nl een betrouwbare en geschikte partner.

Snel schakelen en snel opschalen waren onze vereisten bij een uitzendbureau, Personeels-Team.nl voldeed hierin aan onze verwachtingen. Hierdoor werden wij ontzorgd en konden de focus leggen op de opdrachten, Ruud Lek.

De werknemers van de firma moeten flexibel in tijd zijn, want het werk gaat immers 7 dagen per week door. Je krijgt hier een afwisselende baan, want je bent gedurende een werkweek op de zaak bezig, op locatie of onderweg. Buiten de werklocaties zijn ook de werkzaamheden zeer divers. Lek is trots op zijn bedrijf. “Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Ik doe immers wat ik leuk vind en zo vliegen de dagen om.”

Het gebeurd regelmatig dat je een ijspaleis aan het bouwen bent en een dag later sta je een tropisch strand te versieren.

Creativiteit & handigheid zijn de belangrijkste functie-eigenschappen die benodigd zijn om te slagen in de Themadecoraties. Ruud Lek; “Personeels-Team.nl maakt een goede selectie van geschikte kandidaten om aan de slag te gaan bij ons. Vervolgens komen de sollicitanten bij ons op gesprek en kijken we of de match er is tussen beide partijen. Het aanname percentage is hierdoor groot en ik hoef zelf niet de recruitmentmarketing te doen.”

“Werknemers van ons vinden het ook tof om bij zo een creatief én gezellig bedrijf te werken. Hierdoor is het ook een goede wisselwerking, omdat wij enthousiast worden van de opdrachtgever en zijn werkzaamheden. Dit maakt het leuk om hier de sollicitanten aan een leuke job te helpen”, Brent Annes van Personeels-Team.nl.

Op naar een lange & gezonde samenwerking aldus beide heren!

Back To Top