Ga naar hoofdinhoud

ISO 9001 Certificering behaald!

Met trots kunnen wij mededelen dat de ISO 9001 certificering is voltooid. Dit betekent dat wij een kwaliteitsmanagementsysteem hanteren binnen ons bedrijf, gericht op wet- en regelgeving en intern/klant gebonden eisen. In samenwerking met Trices zijn wij dit traject aangegaan. ISO 9001 is een internationale kwaliteitsnorm waarin je beschrijft wat je doet, vervolgens dit nakomt en het kunt bewijzen. Binnen het kader Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dit een belangrijke peiler, waarin je laat zien dat je zowel voor werknemers als opdrachtgevers goede zorg draagt.

Dit was al geruime tijd een doel van ons team. Super dat wij dit hebben behaald als jong & snel ontwikkelend uitzendbureau, Robin Hoogervorst.

Om de ISO 9001 te voltooien zijn er een aantal voorwaarden waaraan voldaan dient te worden:

  • Kun je de diensten leveren die voldoen aan de eisen van de klant & de wet- en regelgeving;
  • Hoe wordt er omgegaan met klachten;
  • Hoe blijf je op de hoogte van de tevredenheid van klanten & werknemer

Gedurende het proces zijn de bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en zijn er risico-inventarisaties gemaakt. Het gehele team heeft hierin zijn of haar steentje bijgedragen, want eenieder moest de eigen processen beschrijven en verantwoorden.

“Wij willen voor kwaliteit staan en ISO 9001 is hierbij een goed hulpmiddel. Het beschrijven en analyseren van onze organisatie is een goed reflectiemoment geweest, waardoor we weer nieuwe peilers voor de komende periode hebben bepaald. In een constant wijzigende markt moeten wij als bedrijf natuurlijk flexibel & snel zijn. Daarom is het goed om af en toe een stap terug te doen en alle processen met een ‘helicopterview’ te bekijken”, aldus Robin Hoogervorst.

De focus op klanttevredenheid en de op constante kwaliteitsbewaking zijn essentieel binnen onze dienstverlening, Rocco Uijttewaal.

Het behalen van het certificaat is een proces geweest waarbij iedereen veel geleerd heeft. Met Levi van Trices zijn wij 10 weken op rij minstens 1 dag in de week met elkaar vooruit gegaan, het is mooi om te zien dat we niet alleen het certificaat gehaald hebben maar ook allemaal beter zijn geworden in ons werk.”-Rocco Uijttewaal

Ik zag dat Personeels-Team.nl enthousiast werd van de procesbeschrijvingen en daarmee de mogelijkheid kreeg om relevante KPI’s op te stellen. Een gemotiveerd jong team, welke met het behalen van dit certificaat hun snelle groei goed kunnen ondervangen, Levi van der Voorn van Trices.

Wat betekent dit voor jou?

Dat wij het certificaat behaald hebben is voor zowel opdrachtgevers als werknemers een vooruitgang in onze samenwerkingen. Nu kunnen wij opdrachtgevers efficiënter en doelgerichter voorzien van onze diensten. Wij zijn vooruitgegaan in het bieden van overzicht, zekerheid en handelingssnelheid dat wij onze klanten bieden. Voor de werknemers van Personeels-team betekent dit dat wij op een snellere manier hulp kunnen bieden bij het vinden nieuw werkgeluk. Bij vragen kunnen wij nu ook op kortere termijn antwoorden geven doordat wij al een overzicht en oplossing hebben van potentiële risico’s van ons proces.

Glenn Teunissen & Rocco Uijttewaal met een welverdiende taart

 

Back To Top